top of page
Teaser-square.jpg

4 augustus 2021

Open Podium Haarlem 2021

Laat je talent zien, horen en spreken! Op zaterdag 11 september organiseren Toneelschuur, Stadsschouwburg/Philharmonie Haarlem en Patronaat Open Podium Haarlem hét Open Podium van Haarlem. Droom jij ervan om op te treden op één van de grootste podia van de regio? Je kunt je inschrijven tot en met vrijdag 20 augustus. Aanmeldingen ontvangen in de week van 23 augustus persoonlijk bericht van de organisatie.

2_old_ladies470_470x300.jpg

4 augustus 2021

Brak, de film, project in de maak

In 2013 heeft Project Fors de voorstelling Brak, van Frank Houtappels op het toneel gebracht met de actrices Iris Dumpel en Anna Pool. Nu anno 2021 hebben we het script weer uit de kast gehaald en zijn we begonnen aan een heuse speelfilm! De rollen worden nu gespeeld door Anna Pool en Nel Moerman. De voor bereidingen zijn in volle gang en de opnames zullen zeer binnen kort van start gaan. We houden jullie op de hoogte!

aankondiging_edited.jpg

1 januari 2020

Voorstelling Hotel Hellman afgelast

In navolging van het overheidsbeleid ten aanzien van het coronavirus, zien wij ons genoodzaakt Hotel Hellman uit te stellen. Het is nu onverantwoord om volgend weekend drie keer met uitverkochte zaal samen te komen. Wij zullen komende tijd zoeken naar alternatieve speeldata en/of locatie en het publiek dat een kaartje heeft gekocht, hier zo snel mogelijk over informeren. Wij hopen op uw begrip en om elkaar alsnog te treffen op een ander moment. De verdere communicatie hierover verloopt via ons en niet via het Haarlemmerhouttheater. Wij zijn per mail bereikbaar: info@projectfors.nl

Project Fors

theatermakers
logo wit.png
bottom of page