Project Fors

theatermakers

Hotel Hellman

KOMEDIE

A6 VK.jpg

Hotel Hellman is een eigentijdse klucht. Duidelijk geïnspireerd op Fawlty Towers, maar met volledig nieuwe personages en verhaallijnen.

Twee sterren hotel Hellman zit vol intriges en verrassingen. De hysterische hotelmanager bezorgt zichzelf, naast een te hoge bloeddruk, het ene probleem na het andere. Tegengewerkt door zijn Duitse schoonmoeder, zijn naïeve en musicalminnende vrouw en de altijd goedlachse, maar overnieuwsgierige buurvrouw probeert hij zijn belachelijk rijke tante in te palmen om geld te investeren. Terwijl de hulp probeert te redden wat er te redden valt, maken de gasten er uiteindelijk helemaal een zootje van. Een zuipende actrice en een zijige dokter zijn nog tot daar aan toe. Met de komst van de voormalig ‘goochelassistente’ van de manager wordt het pas echt chaos.

De geweldige cast van deze voorstelling bestaat uit: Michel Corten, Mary vd Peet, Monique vd Vaart, Marcel Kragt, Mirjam van Casteren, Evelyn van Houten, Wim Kok, Evelien Hofhuis en Monique vd Zouw. Regie: Nel Lasschuit Regie-assistentie: Loes Hofhuis Productie: Rutger Visser

De speeldata zijn 19 t/m 22 maart 2020 (22e is succesoptie), locatie Haarlemmerhout Theater.

Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur.