top of page
  • Foto van schrijverProject Fors

Kerstkaraokebingoshow XXL


Meezingen met de grootste kersthits aller tijden. Het Patronaat werd omgetoverd tot de mooiste kerstkroeg van Haarlem. En wat is er niet mooier en kersteriger dan samen alle overbekende liedjes mee te zingen? Onder het genot van een heerlijk drankje kon je 22 en 23 december al goed beginnen aan de kerstvakantie. In een zinderende show kwamen alle kersthits voorbij.

Haarlemse zangers brachten oude en nieuwe kersthits ten gehore, soms onder begeleiding van Maria Eldering, Haarlems topvioliste!. En het leuke is: de nummers kent iedereen, dus je kon heerlijk meezingen.

Hosts van de avond waren ijskoninginnen Miss Multiple Joyce en Lady Kant.

Kerstkaraokebingoshow XXL is een spannend meezingspektakel met vrolijke acts en verschillende verrassingen. Een feelgood avond in een typische kerstsfeer, afgesloten met een spetterende bingo met fantastische prijzen. En wellicht is een mooie traditie geboren, tot volgend jaar?

Zangers en acteurs: Alexander van der Doorn, Evelyn van Houten, Jos Ahlers, Maarten van Wijk, Michel Corten, Muriël van Dijk, Lisa Cobelens, Marieke Hegger, Boudewijn Kragt, Rutger Visser, Rosalie Meulenkamp, Nel Moerman, Geoffrey Courchaine, Elbert Kooy, Alain Timmers, Evelien Hofhuis, Sabine Balk, Popkoor Zingsation van dirigent Carolien Goeman, Maria Eldering (viool) en nog vele anderen.

Regie: Marcel Kragt. Productie: Hans Goes.

Kerstkaraokebingoshow XXL was een coproductie van Project Fors Theatermakers en Productiehuis De Verbinding en was te zien op 22 en 23 december in Patronaat, Haarlem.

Aanvang: 20.30 uur. Zaal open: 20.00 uur.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Contouren

Broos

Comments


Project Fors

theatermakers
logo wit.png
bottom of page