Project Fors

theatermakers
Logo.png

Songfestivalliefhebbers kunnen hun hart ophalen! In 2020 bestaat het Eurovisie Songfestival 65 jaar. Reden genoeg voor het organiseren van het grootste Nederlandse meezingspektakel ooit in Haarlem. Helaas, zoals inmiddels bekend, hebben we dit feest een jaartje moeten uitstellen.....  

Dus. op vrijdag 14 mei 2021, de dag voor de grote finale, kun je alle grootste Songfestivalhits live meezingen. Met zangers uit Haarlem, bekende Nederlanders of misschien wel jij zelf. Want het leuke is: Er is deze avond plek voor een aantal bezoekers die zich bij het podium kunnen aanmelden om een nummer uit de hysterische Jukebox te zingen. 

Of misschien mag jij wel in de WINDCABINE stappen om de volgende artiest aan te kondigen.

In deze windcabine zitten balletjes met nummertjes erop. Het balletje uit de windcabine correspondeert met de artiest die aan de beurt is om een liedje te komen zingen. En jij mag die aankondigen! 

De Songfestival Meezing Jukebox belooft een avond vol bekende Songfestivalnummers. Alle teksten van de nummers worden groots op het scherm geprojecteerd, dus iedereen kan meezingen. Oefen thuis maar vast met De Mallemolen, Hallelujah, Rise like a Phoenix, Poupée De Cire, Poupée De Son, Waterloo, Diva, Euphoria, What's Another Year, Ein bißchen Frieden, Vrede, Save Your Kisses For Me en vele anderen. 

Een ‘vakkundige’ jury bepaalt wie van de optredende artiesten 12 punten krijgt en zich een jaar lang De Beste SongfestJukeBoxer in Haarlem mag noemen.  

Songfestival Meezing Jukebox met de heerlijke danspasjes van vroeger, prachtige outfits en een decor om bij weg te zwijmelen. 

 

Presentatie Hans Goes en Alain Timmers 

Supervisie/DJ: Marcel Kragt 

wervelwind-2.png