Theater aan de Toog 2021

Theaterfestival in de kroeg

Logo met gezicht.jpg

Op zondag 14 november vindt de tweede editie, na 1,5 jaar vertraging, dan toch plaats.

Bij Theater aan de Toog wandel je van toog naar toog, waar verschillende theatermakers uit Haarlem je verrassen met een voorstelling.
Kom kijken, lachen en huilen. Dit jaar is er in vijf locaties in de Zijlstraat een keus uit Stand-Up Comedy, theater en muziek.
Geniet van gratis theater in jouw favoriete kroeg en leer nieuwe locaties kennen. Proef de sfeer onder het genot van een drankje, gezelligheid en een korte voorstelling.
Gratis? Ja, maar we gaan na afloop van de voorstelling wél met de pet rond!
Tijden van alle voorstellingen: 13.00 – 14.00 – 15.00 – 16.00 – 17.00 uur.

Anna Melody in de Uiltje Bar

In Anna Melody van Project Fors zien we het beroemde kindsterretje uit de jaren zeventig. Ze treedt nog steeds op met haar grote hits ‘Ben’, ‘Papa, huilen is voor jou te laat’ en het enigszins geflopte ‘Annie, kom je buiten spelen’.

De inmiddels hoogbejaarde Anna trekt het allemaal niet meer en tijdens haar uitvoering van ‘Een beetje vrede’ breekt ze. Gelukkig is daar haar voice-over, om haar door dit, waarschijnlijk laatste optreden heen te slepen.

Spel: Anna Pool
Regie: Marcel Kragt

Uiltje Bar staat voor gezelligheid, 20 soorten kazen, overheerlijke pizza’s en niet te vergeten 30 verschillende bieren van de tap en de meeste uit eigen brouwerij! De perfecte plaats voor bierliefhebbers. Voor iedereen is er wel een bier bij de Uiltje bar te vinden!

Tijden: 13.00 – 14.00 – 15.00 – 16.00 – 17.00 uur

Locatie: Zijlstraat 18, Haarlem

Voor de volledige programmering, klik hier.

Project Fors

theatermakers
logo wit.png