top of page
  • Foto van schrijverProject Fors

Liefdesbrieven

Bijgewerkt op: 30 nov. 2018


In Liefdesbrieven van A.R. Gurney zien we twee mensen die vanaf hun eerste briefjes op de basisschool verzeild raken in een briefwisseling. Wat hen in het werkelijke leven en via de telefoon niet lukt, lukt hen wel in de brieven: vertellen over hun gevoelens. Het delen daarvan lukt echter wat minder, zodat de waarheid pas echt boven tafel komt wanneer het te laat is. Liefdesbrieven is een stuk over schrijven. Hoe gevaarlijk schrijven kan zijn. Voor sommigen is schrijven een redding, een uitweg uit de gevangenis van de eigen persoon. Voor anderen een confrontatie met moeilijkheden eigen aan het schrijven. Geschreven woorden kunnen onthullen en verbergen en zijn een manier om contact te vermijden.

Voor deze voorstelling is Project Fors een samenwerking aangegaan met Haarlems Dagblad.Deze toneelklassieker van Gurney was op 5, 6 en 7 oktober 2018 te zien in een intieme setting in het Haarlemmerhout Theater, met Liesbeth Veltman en Jos Ahlers in de rollen van de elkaar schrijvende Melissa en Andy. Een uitdaging waar maar weinigen zich aan durven te wagen. De regie was in handen van Marcel Kragt.

Spel: Liesbeth Veltman en Jos AhlersRegie: Marcel KragtTekst: A.R. GurneySpeeldata: 5, 6 en 7 oktober 2018, aanvang 20.30 uurLocatie: Haarlemmerhout Theater,van Oldenbarneveltlaan 17, Haarlem

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Contouren

Comentarios


Project Fors

theatermakers
logo wit.png
bottom of page