top of page
  • Foto van schrijverProject Fors

De flat van Jet


Dit seizoen ging een nieuw initiatief van Project Fors van start; Het Forse Lach Theater. Het FLT zal een podium geven aan, zoals de naam al doet vermoeden, comedy’s, kluchten en andere genre’s die alle ingrediënten bevatten voor een avondje lekker ongeremd lachen. Het spits wordt afgebeten door “De flat van Jet” van Haye van der Heijden, onder regie van Nel Lasschuit. Voor deze productie zal de complete cast een masterclass krijgen bij de meester van de klucht; John Lanting!


‘De Flat van Jet’ is een klucht, niet een gewone natuurlijk, maar wel een echte, met deuren en overspel en misverstanden. Alles d’r op en d’r aan. Jet heeft een flat in de stad waar ze haar minnaar Karel ontmoet. Maar ze wil van hem af. En de flat heeft ze dan eigenlijk ook niet meer nodig. Karel, die ook getrouwd is – wat Jet niet weet want ze is nogal jaloers – leent de flat wel eens uit aan zoon André, die daar wel eens met een vriendinnetje komt. Maar dan neemt één van die vriendinnetjes, Natas, die op zoek is naar woonruimte, Veertje, de dochter van Jet, mee, want die zoekt ook. En dan gaat het mis. Jet mag niet weten dat… en Karel mag niet weten dat… en Veertje mag helemaal niet weten dat… En dan verschijnt ook nog eens Jules de man van Jet en die mag helemaal niets weten! De Flat van Jet is niet een onvervalste maar een vervalste klucht.


Stuk: ‘De Flat van Jet’ van Haye van der Heijden Speeldata waren 13 en 14 juli 2012. Locatie: Theater de Luifel, Heemstede. Regie: Nel Lasschuit Spelers: Evelyn van Houten, Herman van der Meulen, Muriel van Dijk, Rutger Visser, Jules Hagens en Maartje Allebes Met blije medewerking van de Bobzusjes.


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Contouren

Comments


Project Fors

theatermakers
logo wit.png
bottom of page