top of page
  • Foto van schrijverProject Fors

De grote KerstkaraokebingoshowSamen zingen met Kerst doe je bij de Grote Kerstkaraokebingoshow. Niet op een koud, winderig marktplein, maar lekker warm in de Sociëteit Vereeniging Haarlem. Het statige gebouw aan de Zijlweg opent speciaal voor de Grote Kerstkaraokebingoshow de deuren.

Zing mee met aloude kerstkrakers, waarvan de tekst op een groot scherm voorbij komt. André Hazes ‘Eenzame Kerst’ en All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carre; ze komen allemaal voorbij.

De Grote Kerstkaraokebingoshow was een coproductie van Project Fors Theatermakers en Goes Pr & Entertainment. Samen met bevriende artiesten als Trio Vierstemmig, de gelegenheidsformatie de Surpremes, De Kerstmisklanten en vele anderen, werd deze vrolijke kerstshow gemaakt. Het publiek kreeg het ouderwetse, ultieme kerstgevoel mee. De show werd afgesloten met een zinderende bingo!


Dank aan het publiek, dat er samen met ons, drie avonden lang een Fors feest van heeft gemaakt in de gastvrije Haarlemse Sociëteit! Trots op alle stralende Kerststerren op het podium, onze Dirty Santa en Carol Flowers met haar zusje bingoqueen Multiple Joyce, jullie waren geweldig! Cock en Rein dank voor de grime en de prachtige kerstkapsels en Liesbeth voor de warme ontvangst van onze gasten. Maar bovenal grote dank aan Hans en Marcel, jullie hebben weer een onvergetelijke productie in elkaar gezet en iedereen een paar heerlijke avonden bezorgd! Op naar de volgende!

De Grote Kerstkaraokebingoshow was te zien en te horen op 15, 16 en 17 december 2016 in Sociëteit De Vereeniging, Zijlweg 1, Haarlem.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Contouren

Commentaires


Project Fors

theatermakers
logo wit.png
bottom of page