top of page
  • Foto van schrijverProject Fors

De Kerstgigant


Op 20, 21 en 22 dec. 2013 was de Kerstvoorstelling van Project Fors te zien in de Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1 te Haarlem. De “Kerstgigant” toont de kleurrijke kitsch in de wereld van de dansscholen. Welke levens en personages schuilen er achter de Quick Steps, Cha Cha Cha’s en Engelse Walsen? Competitie en jaloezie vieren hoogtij in de ballroom, ondersteund door de kreet “variejee” Conrad en Fiona zijn al bijna vijfentwintig jaar de drijvende krachten achter dansschool Louters. Samen met de gasten vieren zij dit 25-jarig jubileum tijdens een knallend kerstgala. Het belooft een mooi feest te worden. Maar dan doet Conrad een mededeling die zal inslaan als een bom….

In De Dansgigant waren de toeschouwers gasten bij het jubileum van dansschool Louters. Een muzikale en feestelijke voorstelling, maar vol liefde, haat en verdriet – waar uiteindelijk alles met en in een dans werd opgelost…Na de voorstelling was er natuurlijk ruimte voor een dansje!

Cast: Evelyn van Houten, Wim Kok, Herman van der Meulen, Rutger Visser en Monique van der Zouw. Tekst: Don Duyns. Bewerking en Regie: Marcel Kragt


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Contouren

Kommentare


Project Fors

theatermakers
logo wit.png
bottom of page