top of page
  • Foto van schrijverProject Fors

Omstanders


Op 16, 17, 23 en 24 april 2009 bracht Project Fors de hilarische voorstelling Omstanders, speciaal door Toon Tellegen geschreven voor Lange Poten/Carla Mulder en gespeeld in diverse Nederlandse theaters en nu dus door Project Fors in de theaterzaal van De Ripper. We zien twee vrouwen aan de oever van een rivier, alwaar een man dreigt te verdrinken. Wordt hij gered, of is dat wel zo vanzelfsprekend als dat voor iedereen zou moeten zijn. Misschien is er wel een goede reden om te verdrinken, laten we dat nou eerst eens goed uitzoeken, dan zien we wel weer, of niet.

Project Fors heeft eerder al het stuk Spes Bona, ook van Toon Tellegen, met veel succes gespeeld, de spelersgroep van Omstanders was Rieneke Sengers, Regina Verlaan en Wim Kok. De regie was in handen van Marcel Kragt. Om van Omstanders een bijzondere avond uit te maken had Project Fors met restaurant de Ripper een speciaal driegangen theatermenu samengesteld, dat in combinatie met de voorstelling gereserveerd kon worden.

Omstanders was te zien op 16, 17, 23 en 24 april 2009 in de theaterzaal van De Ripper, Ripperdastraat 13a in Haarlem.15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Contouren

Comments


Project Fors

theatermakers
logo wit.png
bottom of page